SPA-wellness masszázs

 Masszázs fajták    Térkép    Hívjon! Megyek!  

wellnessA SPA-wellness masszázs segít megteremteni és fenntartani testünk, lelkünk és szellemünk harmóniáját. Ezáltal az egészség megtartásának, különböző fájdalmak, betegségek gyógyításának, leküzdésének hatékony eszköze. A wellness szó jelentése: érezd jól magad! A minket körülvevő rohanó világ apró oázisai a wellness kezelések, melyek manapság a legkeresettebb masszázsfajták közé tartoznak. Az otthona kényelmében végzett wellness masszázs után nyugodtan ellazulhat, lezuhanyozhat, nem rombolja le a masszázs élményét a közlekedés okozta stressz, vagy a kellemetlen időjárás. A wellness masszázsok közül kívánsága szerint a sómasszázst és a mézes masszázst viszem az otthonába. Hívjon bizalommal!
 

sóSómasszázs (peeling)

A só gyógyító hatása évszázadok óta ismert. Több mint 80 féle, az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Már az anyaméhben is sóoldatban (magzatvíz) lebegünk. A sómasszázs természetes energiával tölti fel a testet, eltávolítja az elhalt hámsejteket, hidratáló, nyugtató, méregtelenítő hatású. Segít beállítani a bőr egészséges pH értékét. Kedvező hatással van a vérnyomásra és a szervezet elektrolit háztartásának egyensúlyára.

mézMézes masszázs

A méhek ajándékát, a folyékony aranyként csordogáló mézet a királyok eledelének, az örök fiatalság elixírjének tekintették őseink, mely magas vitamin- és ásványi anyag tartalmának köszönhetően nem csak belülrőlfejti ki jótékony hatását, hanem kívülről is. A mézes masszázs feszessé, rugalmassá teszi a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket. Erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő, nyugtató, méregtelenítő hatású. A mézes masszázs igényelhető önállóan, vagy más masszázs kiegészítéseként.

 
árakÁrak:

30 perces sómasszázs           3000 Ft
30 perces mézes masszázs   3000 Ft
10 perces mézes masszázs (svédmasszázs kiegészítéseként) 1000 Ft

Pest megye dél-keleti és Jász-Nagykun-Szolnok megye nyugati településein a kiszállás díjmentes.
Egyéb településeken a távolságtól függően egyéni megállapodás alapján.

masszőr Szeretettel várom hívását! 06 30 200 2970

Tárhelyszolgáltató:arv.hu Az oldalt készítette: Petika

!A masszázs számtalan jótékony hatással van a szervezetre. Megnyugtatja az idegrendszert, felfrissít, erősíti az immunrendszert, fokozza a vér és nyirokkeringést, segíti a méregtelenítést, javítja a bőr feszességét, rugalmasságát és még hosszan sorolhatnánk a kedvező hatásait, azonban bizonyos esetekben nem javasolt. Ide kattintva megnézheti milyen esetekben nem masszírozhatunk.