Svédmasszázs

 Masszázs fajták    Terkep    Hívjon! Megyek!  

svédmasszázsA svédmasszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Ez az alapja a frissítő-, gyógy- és sportmasszázsnak is. A masszázs már az ókori (görög-római) kultúrákban is közkedvelt volt. Simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nemhasználatos izmok sorvadását, ellazítja az izmokat, fokozza az izmok vérellátását, visszaadja a bőr rugalmasságát, fokozza az anyagcserét, ezáltal segíti a test méregtelenítését, enyhíti az álmatlanságot, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. A személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. Egy teljes testmasszázs ideje kb. egy óra. Lehetőség van fél órás rész masszázst is kérni (például csak hátmasszázst). A teljes testmasszázs és a fél órás hátmasszázs is igény szerint kiegészíthető 10 perces mézes masszázzsal. A kezelés alatt a szervezet sok folyadékot veszít, így távoznak a szervezetre káros mérgező anyagok. A folyadékveszteség pótlása érdekében célszerű a masszázs előtt és főleg utána bőséges folyedékot (a legjobb szénsavmentes ásványvízet) fogyasztani. A masszázst az igénye szerint krémmel vagy olajjal végzem az otthona kényelmében.

Miből áll egy svédmasszázs?

Sajnos rengetegen még mindig tabuként, szemérmeskedve gondolnak a masszázsra. Kimondva, vagy kimondatlanul sokan azt feltételezik, hogy más is rejlik a háttérben. Szeretném eloszlatni ezeket a tévhiteket. Igyekszem a masszázs szolgáltatásaimat részletesen bemutatni, válaszolni a felmerült kérdésekre. A svédmasszázs simító, dörzsölő, gyúró (kiemelő), rezegtető és ütögető mozdulatok, valamint kimozgatások sorozata. Az egy órás svédmasszázs általában lábak, a kezek, a hát, valamint a nyak és vállöv kezelését tartalmazza. A vendég külön kivánságára ez kiegészíthető a fenék, a has illetve a mellkas masszázsával. Ezen testrészek masszírozása sem jelent azonban mást, mint az itt elhelyezkedő izmok és bőrfelület fellazítását, az itt futó vér- és nyirokerek működésének a serkentését. A svédmasszázsról tudni kell, hogy fogásain alapul az orvosi javaslatra igénybe vehető gyógymasszázs és a sportolók teljesítményét javító sportmasszázs is.
 
árakÁrak:

60 perces svédmasszázs 5000 Ft (teljes test masszázsa)
30 perces svédmasszázs 3000 Ft (rész masszázs pl. hátmasszázs)
60 perces svédmasszázs + 10 perc mézes masszázs 6000 Ft
30 perces hátmasszázs + 10 perc mézes masszázs 4000 Ft

Egy címen több személy részére történő megrendelés esetén kedvezményes árak:

2 személy esetén   500 Ft kedvezmény (250 Ft/fő)
3 személy esetén 1500 Ft kedvezmény (500 Ft/fő)
4 személy esetén 3000 Ft kedvezmény (750 Ft/fő)

Pest megye dél-keleti és Jász-Nagykun-Szolnok megye nyugati településein a kiszállás díjmentes.
Egyéb településeken a távolságtól függően egyéni megállapodás alapján.


masszőr Szeretettel várom hívását! 06 30 200 2970

svédmasszázs

Tárhelyszolgáltató:arv.hu Az oldalt készítette: Petika

!A masszázs számtalan jótékony hatással van a szervezetre. Megnyugtatja az idegrendszert, felfrissít, erősíti az immunrendszert, fokozza a vér és nyirokkeringést, segíti a méregtelenítést, javítja a bőr feszességét, rugalmasságát és még hosszan sorolhatnánk a kedvező hatásait, azonban bizonyos esetekben nem javasolt. Ide kattintva megnézheti milyen esetekben nem masszírozhatunk.