A nyugalom házhoz megy!

 Masszázs fajták    Terkep    Árak  

masszázsJó masszőrt találni majdnem olyan nehéz, mint megtalálni az igazit. A jó masszőrnek nemcsak a technikája megfelelő, hanem meg is lehet benne bízni, el lehet lazulni a kezei alatt. Ezen kívül van még egy fontos szempont: legyen közel! Ha szívesen igénybe venné a masszázs szolgáltatást, de nincs ideje, vagy lehetősége masszázs szalonba menni, esetleg egyszerűen csak az otthona kényelmében szeretne ellazulni, felfrissülni, élvezni a talpmasszázs jótékony hatásait, megszabadulni a narancsbőrtől, vagy épp a fejfájástól kérem hívjon bizalommal. Élvezze a masszázs előnyeit anélkül, hogy ki kellene mozdulnia az otthonából. Élje át a wellness élményt a nappalijában. Hol lehetne nyugodtabb, kellemesebb légkört teremteni a masszázshoz, mint a saját birodalmában? óra Nem kell pénzt és időt áldoznia az utazásra és a masszázs végeztével nem töri meg az ellazult, relaxált állapot varázsát az utazással járó kényelmetlenség és stressz, ehelyett kedvenc zenéjét hallgatva az otthona kényelmében lazíthat tovább. A hideg téli napokon nem rontja el a masszázs élményét a kilépés a kellemes meleg szalonból a dermesztő hidegbe. A nyugalom házhoz megy! A hét minden napján 10 - 22 óráig.

Szeretettel várom hívását!

irodai masszázsMunkahelyek, irodák jelentkezését is szeretettel várom, amennyiben szeretnék dolgozóikat a munkaközi szünetben egy frissítő irodai masszázzsban részesíteni, hogy utána megújult erővel, felfrissülve folytathassák tevékenységüket. Természetesen önszerveződő munkahelyi csoportok hívását is szeretettel várom. Rendezvényeken is örömmel állok rendelkezésre.

masszőr Maurer Péter házhoz járó masszőr 06 30 200 2970

terkepA kiszállás díjmentes Pest megye dél-keleti és Jász-Nagykun-Szolnok megye nyugati településein. Abony, Albertirsa, Cegléd, Ceglédbercel, Farmos, Jászalsószentgyörgy, Jászboldogháza, Jászberény, Jásztelek, Káva, Kóka, Nagykáta, Nyáregyháza, Pánd, Pilis, Sülysáp, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Szolnok, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tóalmás, Újszász, Újszilvás településeken. Egyéb településeken a távolságtól függően egyéni megállapodás alapján.


Elérhetőségeim:

Telefon: 06 30 200 2970
E-mail: egykisnyugalom@gmail.com
f facebook.com/egy.kis.nyugalom

Amíg Önt masszírozom csak Ön a fontos, ezért a telefonom munka közben ki van kapcsolva. Ugyanígy természetesen amikor másokat masszírozok az Ön hívását sem tudom fogadni. Kérem tiszteljen meg azzal, hogy kijelzett hívószámról keres. Köszönöm!

névjegy
 


masszőr Szeretettel várom hívását! 06 30 200 2970

Tárhelyszolgáltató:arv.hu Az oldalt készítette: Petika