A nyugalom házhoz megy!

 Masszázs fajták    Terkep    Kapcsolat  

otthonHa Ön szívesen igénybe venné a masszázs szolgáltatást, de nincs ideje, vagy lehetősége masszázs szalonba menni, esetleg egyszerűen csak az otthona kényelmében szeretne ellazulni, felfrissülni vagy megszabadulni a narancsbőrtől, kérem hívjon bizalommal. Élvezze a masszázs előnyeit saját otthonában! Hol lehetne nyugodtabb, kellemesebb légkört teremteni a masszázshoz, mint a saját birodalmában? Nem kell pénzt és időt áldoznia az utazásra és a masszázs végeztével nem töri meg az ellazult, relaxált állapot varázsát az utazással járó kényelmetlenség és stressz, ehelyett a saját kanapéján lazíthat tovább kedvenc zenéjét hallgatva. A hideg téli napokon nem rontja el a masszázs élményét kellemes meleg szalonból a kilépés a dermesztő hidegbe.

Munkahelyek, irodák jelentkezését is szeretettel várom, amennyiben szeretnék dolgozóikat a munkaközi szünetben egy frissítő irodai masszázzsban részesíteni, hogy utána megújult erővel, felfrissülve folytathassák tevékenységüket. Természetesen önszerveződő munkahelyi csoportok hívását is szeretettel várom. A nyugalom házhoz megy!

A kiszállás díjmentes Pest megye dél-keleti és Jász-Nagykun-Szolnok megye nyugati településein. Abony, Albertirsa, Cegléd, Ceglédbercel, Farmos, Jászalsószentgyörgy, Jászboldogháza, Jászberény, Jásztelek, Káva, Kóka, Nagykáta, Nyáregyháza, Pánd, Pilis, Sülysáp, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Szolnok, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tóalmás, Újszász, Újszilvás településeken. Egyéb településeken a távolságtól függően egyéni megállapodás alapján.


masszőr Szeretettel várom hívását! 06 30 200 2970

Tárhelyszolgáltató:arv.hu Az oldalt készítette: Petika