Arc és fejmasszázs

 Masszázs fajták    Terkep    Hívjon! Megyek!  

fejmasszázs Az arc és fejmasszázs csökkenti a fáradtságot, javítja az arc feszességét, rugalmasságát, élénkíti a fejbőr vérkeringését, késlelteti az öregedési tünetek kialakulását, csillapítja a fejfájást. Rendkívül alkalmas a stressz oldására. Rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi az arc- és fejbőrt valamint hajat, s így fiatalosabb, üdébb és vonzóbb megjelenést kölcsönöz. Jótékony hatással van az idegrendszerre és ezáltal az egész szervezetre. Vivőanyag nélkül történik, ezáltal bárhol, bármikor alkalmazható akár az otthona kényelmében is. Számítógépet használóknak különösen ajánlott. Szeretettel várom hívását!
 

arcAz arcmasszázs élénkíti az arc vérkeringését, segít megőrizni az arcbőr rugalmasságát, hozzájárul a ráncok kisimításához és lassítja az arcbőr öregedésének folyamatát. A hámréteg ellenállóbbá válik, eltávolítja az elhalt hámsejteket. Jótékonyan hozzájárul a stresszoldáshoz, megnyugtat, ellazít. Az arcmasszázs olaj és krém alkalmazása nélkül történik.

fejA fejmasszázs rendszeres alkalmazása nagyon jó hatású. Élénkíti a vérkeringést, gondoskodik a haj és bőr sejtjeinek friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról ezáltal egészségesebbé teszi a hajat és a fejbőrt. Mélyebb, nyugodtabb, ellazult alvást biztosít. Csillapítja a fejfájást, pihentet, lazít, fokozza a szellemi képességeket és a kreativitást. Fokozza az endorfinok (boldogsághormonok) termelődését. Indiában a mai napig sok családban ápolják a fejmasszázs ősi hagyományát. Egyszerűsége, hatékonysága és könnyű hozzáférhetősége miatt mindenkinek ajánlott.

 
árakÁrak:

5 perces arcmasszázs     500 Ft (csak más masszázs kiegészítéseként kérhető)
15 perces fejmasszázs   2000 Ft
20 perces arc és fejmasszázs 2500 Ft

Pest megye dél-keleti és Jász-Nagykun-Szolnok megye nyugati településein a kiszállás díjmentes.
Egyéb településeken a távolságtól függően egyéni megállapodás alapján.


masszőr Szeretettel várom hívását! 06 30 200 2970

Tárhelyszolgáltató:arv.hu Az oldalt készítette: Petika

!A masszázs számtalan jótékony hatással van a szervezetre. Megnyugtatja az idegrendszert, felfrissít, erősíti az immunrendszert, fokozza a vér és nyirokkeringést, segíti a méregtelenítést, javítja a bőr feszességét, rugalmasságát és még hosszan sorolhatnánk a kedvező hatásait, azonban bizonyos esetekben nem javasolt. Ide kattintva megnézheti milyen esetekben nem masszírozhatunk.