Cellulit masszázs - Narancsbőr megszüntetése

 Masszázs fajták    Terkep    Hívjon! Megyek!  

cellulit masszázs

Szabaduljon meg a narancsbőrtől otthona kényelmében!

A cellulit masszázs kúraszerű alkalmazása hatékonyan segít a narancsbőr eltüntetésében. Hatására a bőr feszesebbé, rugalmasabbá, selymesebbé válik. A narancsbőr a felnőtt nők 90%-át érinti, szerencsére nagy részüket csak enyhébb formában. Nem csak a súlyfelesleggel küzdőkön alakulhatnak ki a jellegzetes tünetek, vékonyabb testalkatú hölgyeken is megjelenhet a kötőszövet behúzódása és a zsírpárnák elődomborodása miatt a narancs héjához hasonló mintázat. Ebből a mintázatból ered a narancsbőr elnevezés. Fokozatosan alakul ki, elsősorban a combokon és a csípő környékén. A narancsbőr jól kezelhető, de a kezelést minél korábban el kell kezdeni és folyamatosan foglalkozni kell vele. Általában 10-12 alkalom szükséges a kívánt hatás eléréséhez, de sokszor már a kúra közepén láthatók a javulás jelei. A kúra elején javasolt a heti 3-4, később heti 2-3 kezelés. A kúra hatékonysága érdekében a kezelések közt lehetőleg ne teljen el 2-3 napnál hosszabb idő. A kívánt hatás elérése után havi 1 esetleg 2 kezelés javasolt az elért eredmény tartós megőrzése érdekében. A narancsbőr kezelés minél jobb hatékonysága érdekében nagyon fontos a kezelés ideje alatt és azt követően is a bőséges folyadék fogyasztás!
A cellulit (narancsbőr) masszázs fellazítja a zsírszöveteket, megkönnyítve ezzel a szervezet számára a lebontásukat. Az intenzív masszázs hatására vérbőség keletkezik, megemelkedik a bőr hőmérséklete, felélénkül a vér- és nyirokkeringés, ami a szövetek jobb anyagcseréjéhez, a lerakódott salakanyagok gyorsabb kiürüléséhez vezet. A hatást fokozza a masszázshoz használt zsírégető hatású krém, valamint a köpölyözés, amelynek jótékony hatása évszázadok óta ismert. Serkenti a vérkeringést, segíti a zsírsejtek lebontását és meggyorsítja a lebontott zsírsejtek kiürülését a szervezetből. A maszázs során felmelegedett bőr magasabb hőmérséklete hosszabb időn keresztül fenntartható a testekercselő fólia alkalmazásával, ez növeli a kezelés hatékonyságát. Az otthonában végzett cellulit masszázs után a fólia használata nem jelent kényelmetlenséget, mivel nem kell azt a ruha alatt viselve közlekednie.
 
árakÁrak:

cellulit masszázs köpölyözéssel, test tekercseléssel 6000 Ft

Cellulit masszázs kúra megrendelése esetén érvényes kedvezményes árak:

cellulit masszázs kúra köpölyözéssel, test tekercseléssel (10 alkalom) 55000 Ft (5500 Ft/alkalom)
cellulit masszázs kúra köpölyözéssel, test tekercseléssel (12 alkalom) 60000 Ft (5000 Ft/alkalom)

Pest megye dél-keleti és Jász-Nagykun-Szolnok megye nyugati településein a kiszállás díjmentes.
Egyéb településeken a távolságtól függően egyéni megállapodás alapján.masszőr Szeretettel várom hívását! 06 30 200 2970

Tárhelyszolgáltató:arv.hu Az oldalt készítette: Petika

!A masszázs számtalan jótékony hatással van a szervezetre. Megnyugtatja az idegrendszert, felfrissít, erősíti az immunrendszert, fokozza a vér és nyirokkeringést, segíti a méregtelenítést, javítja a bőr feszességét, rugalmasságát és még hosszan sorolhatnánk a kedvező hatásait, azonban bizonyos esetekben nem javasolt. Ide kattintva megnézheti milyen esetekben nem masszírozhatunk.